Το Creativity For.Th κορυφώνει τις δράσεις του!

creativityfor.th.banner2

Το Creativity For.Th κορυφώνει τις δράσεις του, μέσα στο Μάιο και τον Ιούνιο διοργανώνοντας, συν-διοργανώνοντας και συμμετέχοντας στις εξής δράσεις:

-“Creative Cluster Toolkit”(10/5-5/6), Έχει ήδη ξεκινήσει το Workshop για το σχεδιασμό ενός Creative Cluster στο παλαιό εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μείνετε συντονισμένοι για τα αποτελέσματά του!

Διοργάνωση: Creativity For.TH / Με την υποστήριξη του Goethe και του Δήμου Θεσσαλονίκης

Ολοκληρώθηκαν ήδη με μεγάλη επιτυχία:
-“Designing Creative Synergies” (18/5), Συνέδριο και Working Groups με θέμα το Σχεδιασμό Δημιουργικών Συνεργειών μεταξύ του Design και τις επιχειρηματικότητας

Συνδιοργάνωση:  Γερμανικό Προξενείο, Διεθνές Πανεπιστήμιο, Creativity For.TH

-“Οpen Coffee Thessaloniki XLIII” (21/5), Με θέμα: Συμπράξεις Επιχειρηματιών IT και δημιουργών.

Συνδιοργάνωση:  Open Coffee, Creativity For.TH

Μη χάσετε:

-Τα  Σεμινάρια από “Το Αλφαβητάρι του δημιουργού” (3-4/6). 3 Σεμινάρια που απευθύνονται σε δημιουργικούς επαγγελματίες στις ακόλουθες θεματικές : α)δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας, β)εξωστρέφεια κ εξαγωγές  και  γ)χρηματοδοτικά εργαλεία του προγράμματος Creative Europe 2014-2020 που μπορούν να αξιοποιηθούν από την δημιουργική κοινότητα.

Διοργάνωση: Creativity For.TH / Με την υποστήριξη του AAS College

-Το “Fast Forward”(5/6), Διεθνές Συνέδριο για τη Δημιουργική Οικονομία. Δημιουργική οικονομία και ανάπτυξη πόλεων. Tο design και η αξία του στην οικονομία. Παρουσίαση των επιστημονικών αποτελεσμάτων και εργαλείων δικτύωσης του Creativity For.th (mapping, workshop, beCreative). Μείνετε συνονισμένοι για την ανακοίνωση του προγράμματος.

Συνδιοργάνωση: Creativity For.TH , ΚΕΠΑ / Με την υποστήριξη του Goethe

Περισσότερες Πληροφορίες στο αμέσως επόμενο διάστημα!

Αφήστε μια απάντηση

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.